Omschrijving

Hoofdentree met video-intercom naar de woning, het appartement en twee garages. Ruime garderobe met grote centrale hal. Eetkamer, woonkamer met bibliotheek en serre grenzend aan het grote buitenterras. Het buitenterras biedt uitzicht over de tuin, het bos en het fraaie heuvellandschap. Keuken met eethoek en voorzien van inbouwapparatuur. Bijkeuken met extra vriezer, koelkast, voorraadkasten en doorloop naar de garage. Het inpandige appartement is voorzien van een eigen hal met ruime garderobe. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken met eethoek, slaapkamer, badkamer voorzien van bad, douchecabine en toilet. Tevens is er een eigen toegang naar de veranda van het grote terras.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 riante slaapkamers waarvan 2 met zithoek en 1 uitgerust met openhaard. Twee van de slaapkamers beschikken over een eigen terras met uitzicht over het landgoed. De slaapkamers grenzen aan een zeer royale overloop voorzien van ruime tv/zithoek. Tussen de hoofdslaapkamer en badkamer bevindt zich een zeer royale kleedkamer voorzien van inpandige kasten. De overige slaapkamers zijn tevens voorzien van ruime inpandige kasten. De badkamers zijn voorzien van wastafels, bad,douchecabine,toilet en bidet. De ruime waskamer bied de mogelijkheid voor wassen, drogen, strijken en het opbergen van wasgoed in de grote inpandige kasten.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer grote zolderruimte met dakramen. Hier is de mogelijkheid om nog meer slaapkamers te realiseren.

Souterrain

Vanuit de centrale hal van de woning is de toegang naar de trap van het souterrain. De imposante luxueuze wellness bevindt zich op deze etage. Onderaan de trap bevindt zich de hal die grenst aan het zwembad, de fitnessruimte, zonnebankkamer, houtopslagruimte, 3 dubbele garage en de technische ruimte. Vanuit de technische ruimte gaat een vaste trap nog één verdieping lager. Daar bevindt zich de zwembadtechniek en de luchtbehandelinginstallatie. De bevoorrading van de benodigdheden van het zwembad kan via de koekoek aan de zijkant van deze ruimte plaatsvinden.

De wellness is voorzien van een groot zwembad met tegenstroominstallatie en een elektrisch afsluitbaar warmtedek. Vanuit het zwembad heeft men uitzicht en toegang tot het tuinterras. Naast het zwembad bevindt zich in deze ruimte de jacuzzi en douchehoek. Tevens is er veel ruimte voor de ligstoelen. In de ruimte grenzend aan het zwembad bevinden zich de sauna, het stoombad, de kleedruimte, de 2e douchehoek en het toilet. In de fitnessruimte bevinden zich diverse sportapparaten waaronder een loopband, hometrainer en crosstrainer. Ook is er een tafeltennis ruimte aanwezig.

Ook is in deze ruimte een relaxhoek aanwezig. In de zonnebankkamer bevindt zich het solarium. Grenzend aan deze kamer is nog een voorraadkamer voorzien van planken. Naast de zonnebankkamer bevindt zich de houtopslagruimte. Deze opslagruimte grenst aan de driedubbele inpandige garage die voorzien is van een natte hoek voor de schoonmaak van auto’s en diverse tuingereedschappen. In de tuin bevindt zich een houten tuinhuis voorzien van barbecueplek en terras. Het tuinhuis is ingericht voor de opstal van alle tuinapparatuur en biedt parkeergelegenheid voor de tractor.

Algemeen

De woning is voorzien van een alarm opvolgsysteem, elektrische rolluiken voor alle ramen en deuren van de gehele woning en elektrische garagedeuren met afstandsbedieningen. De veranda grenzend aan het grote terras is af te sluiten en te verlengen met elektrische zonneschermen. Het grondstuk ligt aan de rand van de stad Gummersbach en grenst aan een natuurgebied.

Het landhuis is ingericht op het kunnen herbergen van veel gasten. De mogelijkheid bestaat om het stijlvol ingerichte huis geheel gemeubileerd over te nemen. Mocht het huis de bestemming krijgen als vakantiewoning? De woning wordt beheerd door een echtpaar uit de stad die zowel tuinonderhoud als schoonmaak van de woning op zich nemen.